Om Sylvest Varebiler

Sylvest Biler

Sylvest Biler er specialiseret i erhvervsbiler til professionelle. Vores varemærke er køb, salg og leasing af nye og nyere brugte varebiler med få km på tælleren, og altid ny-servicerede og i flot stand.

Du finder altid 30-40 nye og nyere brugte varebiler på vores lager i Odense, og ellers er der løbende nye biler på vej hjem og under klargøring. Kan du ikke finde den helt rigtige bil til dine transportbehov på vores lager, hjælper vi gerne med at skaffe det rigtige match.

Når du handler med Sylvest Biler, er du altid sikker på at få en faglig og kompetent rådgivning, og en varebil, som passer til de specifikke transportbehov, din virksomhed har. 

Vores mangeårige erhvervsbilserfaring giver os de bedste forudsætninger for at rådgive dig i forbindelse med køb af varebil, så du får en bil, der skaber mest mulig værdi i dit daglige arbejde.

 

Sylvest Rental

Sylvest Rental fokuserer på udlejning af varebiler til erhverv og private. Vi har varebiler i alle slags størrelser, som man kan leje efter behov – fra dag til dag eller langtidsleje. Derudover har vi også et par 8- 9 personers minibusser, som man kan leje, hvis man skal på tur. Du kan genkende os på vores logo på siden af bilerne.

Du kan finde et udpluk af vores varebiler og minibusser under Biludlejning.

Kontakt os på telefon, mail eller Facebook, hvis du har spørgsmål. Vi hjælper gerne med at booke en bil til dig.

Du kan også leje vores varebiler igennem One2move: Varebiler eller flyttebiler.

 

Sylvest Ejendom Invest

Sylvest Ejendoms Invest er vores udlejningsfirma i den forstand, at her udlejer vi lejemålene på vores adresse teknikvej 27, 5620 Odense S, Fyn. Derudover så udlejer vi også opbevaring til campingvogne på hel- og halvårlig basis.

Se Campingvogneopbevaring for mere info.

 

Sylvest Group Historie.

Sylvest Biler blev etableret d. 1. november 2013 af Jesper Sylvest og Anders Sylvest på Fyn. Virksomheden voksede hurtigt ud af rammerne, og d. 1. november 2015 flyttede Sylvest Biler ind på handelsvej 20 i Odense. Her flyttede vi ind i en stor lagerhal på 3500 m3, hvor vi havde alle biler indendørs. I samme år blev Sylvest Rental etablerede og vi udvidede med udlejning af varebiler. Her fik vi Peter Sylvest med om bord. Efter ca.7 år på handelsvej fik vi en gylden mulighed; vi købte teknikvej 27 i Odense. 

Pr. 01.06.2022 flyttede vi i de nye lokaler på Teknikvej 27, 5260 Odense. Omkring årskiftet til 2023 blev vi færdige med at bygge om og opdele ejendommen i 3 lejemål. I forbindelse med flytningen blev Sylvest Ejendoms Invest etablerede, som fokuserer på leje af lokalerne og på opbevaring af campingvogne. Som lejere har vi Ribergaard Gartner og Moeblet. Sylvest Biler og Sylvest Rental holder dermed også til her, hvor vi har fået dejlige nye kontorlokaler, en fin kantine, og 600 m2 indendørs hal, samt ca. 7.000 m2 indhegnet grund. 

 

Følg os på LinkedIn, eller Sylvest Biler og Sylvest Rental på hver deres Facebook-side.

Firmainformationer

Sylvest Biler
Teknikvej 27
5260 Odense S
Telefon : +45 6616 0919
Email : info@sylvestbiler.dk
CVR-nr.: 35288481


Åbningstider

Man: 09:00 til 17:00
Tirs: 09:00 til 17:00
Ons: 09:00 til 17:00
Tors: 090 til 17:00
Fre: 09:00 til 15:00
Lør: Efter aftale
Søn: Efter aftale

Udenfor åbningstiderne: Vi er altid parate til at fremvise en bil udenfor vores åbningstider. Ring og træf en aftale om en fremvisning når du har tid.


Team Sylvest Biler

Hos Sylvest Biler møder du et team af erfarne og biltossede ildsjæle,
som hver dag arbejder på at skabe det perfekte match mellem virksomhed og erhvervsbil.

Jesper Sylvest

jesper-2

Salg, indkøb og regnskab

Jesper har mere end 20 års erfaring med salg, køb, udlejning og vurdering af vare- og lastbiler, bl.a. som brugtvognschef ved henholdsvis Mercedes Benz og Iveco.

Anders Sylvest

anders-2

Salgs Chef

Anders er ansvarlig for den daglige drift samt salg af biler.
Meget imødekommen og er altid klar på at hjælpe.

Peter Sylvest

Ansvarlig for udlejning

Peter er klar til at hjælpe uanset hvad, når det drejer sig om leje af varebiler så ring trygt til Peter hvis i skal bruge en varebil eller har spørgsmål omkring leje af varebil.


Team Sylvest Biler glæder sig til at byde kunderne velkomne i varebilscentret til en uforpligtende snak og rundvisning. Vi har altid frisk kaffe på kanden og er klar til en god snak om din virksomheds transportbehov.


Presse

Link til presseomtale Sylvest biler.

Erhvervsavisen – 2015
Erhvervsavisen – 2015
Erhvervsavisen Fyn – 2014

Linkdeling

Ingen kommentarere endnu.

Smid en svar op

Nulstil alle felter