Om Sylvest Varebiler

Erhvervsbiler til professionelle

Sylvest Biler er specialiserede i erhvervsbiler til professionelle. Vores varemærke er køb og salg af nye og nyere brugte biler med få km på tælleren, og altid ny-servicerede og i flot stand.

Du finder altid 75- 85 nye og nyere brugte varebiler på vores lager, og der er løbende nye biler på vej hjem og under klargøring. Kan du ikke finde den helt rigtige bil til dine transportbehov på vores lager, hjælper vi med at skaffe det rigtige match. Vi leverer gratis din nye bil lige til døren over hele landet – så bliver det ikke nemmere.

Når du handler med Sylvest Biler er du altid sikker på at få en faglig og kompetent rådgivning og en varebil, som passer til de specifikke transportbehov i din virksomhed.
Vores mangeårige erhvervsbilserfaring giver os de bedste forudsætninger for at rådgive dig i forbindelse med køb af varebil, så du får en bil der skaber mest mulig værdi i dit daglige arbejde.

Danmarks største indendørs udstilling af varebiler

Sylvest Biler blev etableret d. 1. november 2013 af Jesper Sylvest. Virksomheden voksede hurtigt ud af rammerne, og d. 1. november 2015 flyttede Sylvest Biler ind i de nuværende lokaler på Handelsvej 20 i Odense S. Her finder du i dag Danmarks største varebilscenter med en indendørs udstilling på 3.500 m2, hvor der altid står omkring 80 nye og nyere brugte varebiler til omgående levering.

Firmainformationer

Sylvest Biler
Teknikvej 27
5260 Odense S
Telefon : +45 6616 0919
Email : info@sylvestbiler.dk
CVR-nr.: 35288481


Åbningstider

Man: 09:00 til 17:00
Tirs: 09:00 til 17:00
Ons: 09:00 til 17:00
Tors: 090 til 17:00
Fre: 09:00 til 15:00
Lør: Efter aftale
Søn: Efter aftale

Udenfor åbningstiderne: Vi er altid parate til at fremvise en bil udenfor vores åbningstider. Ring og træf en aftale om en fremvisning når du har tid.


Team Sylvest Biler

Hos Sylvest Biler møder du et team af erfarne og biltossede ildsjæle,
som hver dag arbejder på at skabe det perfekte match mellem virksomhed og erhvervsbil.

Jesper Sylvest

jesper-2

Salg, indkøb og regnskab

Jesper har mere end 20 års erfaring med salg, køb, udlejning og vurdering af vare- og lastbiler, bl.a. som brugtvognschef ved henholdsvis Mercedes Benz og Iveco.

Anders Sylvest

anders-2

Salgs Ansvarlig

Anders har tidligere arbejdet som murerarbejdsmand og tømrer. Dette har givet ham et solidt indblik i betydningen af den rette varebil i en travl hverdag. Anders er i lære som bilkøbmand, og står for salg, plads og vores lagerbiler.

Peter Sylvest

Ansvarlig for udlejning

Peter er klar til at hjælpe uanset hvad når det drejer sig om leje af varebiler så ring trygt til Peter hvis i skal bruge en varebil eller har spørgsmål omkring leje af varebil.


Team Sylvest Biler glæder sig til at byde kunderne velkomne i varebilscentret til en uforpligtende snak og rundvisning. Vi har altid frisk kaffe på kanden og er klar til en god snak om din virksomheds transportbehov.


Presse

Link til presseomtale Sylvest biler.

Erhvervsavisen – 2015
Erhvervsavisen – 2015
Erhvervsavisen Fyn – 2014

Linkdeling